PVC Дограма

ПВЦ ДОГРАМА KMG
Качествени решения за врати и прозорци с KMG профилните системи

Профилът "KMG" (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма "Greiner Exstrusiontechnik", немската фирма "Krauss Maffei" и българската фирма АЛТЕСТ с производствена база в град Бургас. ПВЦ дограмата отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността. Tестването й доказва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация.
Структурата на профилите е непозволяваща изгаряне и деформация, тя е нечувствителна към околната среда - не съдържа олово, не позволява задържането на вода, петна и прах. За това допринасят и двойният уплътнител и специалните отводнителни отвори. KMG PVC профилите са издържливи на сезонни промени и нямат нужда от боядисване и поддръжка.Те са защитени от атаката на киселини, основи, захабяване и соли. Издържливи са на корозия, когато се употребяват в условия с висока температурна влажност. С характерният им невибриращ материал и термично монтирани ъгли, драстично намаляват и външния шум.

ЧЕТИРИ КАМЕРНА СИСТЕМА "PRELUDE"
Доказано качество с марката на KMG

Фирма АЛТЕСТ стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 4-камерна PVC система “Prelude”. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

Прозорците, изработени с профила KMG от серията „Prelude”, могат да намалят загубата на енергия в помещение до 37%, което ги прави идеално решение за всеки клиент. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на инстритута ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния PVC профил на фирма „Алтест”, а именно: Uw = 1,6 W / (m2 . K)

Всички серии PVC профили, предлагани от фирма „Алтест” са устойчиви на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. PVC профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли. Важно качество и предимство на профилите с продуктова марка KMG е устойчивостта им на UV-лъчи. Избирайки 4-камерните PVC профили от серията „Prelude”, Вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините.
ШЕСТ КАМЕРНА PVC СИСТЕМА PRESTIGE
Надеждна шумо- и топлоизолация за всяко време

Шест камерните профили за врати и прозорци от тази серия на ПВЦ дограма KMG предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества. Новата 6-камерна система PRESTIGE е предназначена както за северни изложения така и за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др.

На клиентите са гарантирани отлични качества на ПВЦ профила, тъй като са направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, нещо много важно за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Освен коефициента на свиваемост, профилът е тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim, Германия. Резултатите от теста са : Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Освен с изключителните си топлоизолационни качества ПВЦ профилите от серията PRESTIGE се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз.
Също така специфичният невибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, ги прави изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради! Заложете на качеството, уюта и класата във вашия дом или офис с новата 6 камерна система на KMG -  PRESTIGE!

ФИРМА “ВАЦЕК” Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПРОДУКТИ ОТ ФАБРИКА "КАМАКС ООД" и ''БЕЗ ВЛАГА - КОЗЕЛИНО ООД''

 

УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА СВЪРШЕНАТА РАБОТА СЕ ПОМНИ ОТ КЛИЕНТА, МНОГО ПО-ДЪЛГО, ОТ КОЛКОТО РАДОСТТА ОТ НИСКАТА ЦЕНА!