PVC Дограма

Home ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕМОНТ НА ДОГРАМА

ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕМОНТ НА ДОГРАМА

 

Несъмнено предимствата, които Ви предоставя новата дограма, правят живота Ви по-лесен и по-приятен. За съжаление и най-надеждните конструкции, рано или късно, могат да се повредят. Това не означава, че веднага ще се наложи да платите същата цена за тяхната подмяна. Може просто да потърсите съвет от нас и да се направи съответния ремонт.

Нашата фирма разполага със специално подговен екип за осъществяването на поправка на Вашата дограма – от подмяната на стъклопакети и части по обкова до монтажа на различни допълнителни елементи. Може да разчитате на професионална консултация на място от нашите специалисти, които са запознати с всички процеси от производството и монтажа.

Запознайте се накратко с услугите, които можем да Ви предложим, а по други въпроси, които Ви вълнуват, сме винаги на Ваше разположение:

- подмяна на стъклопакети (счупени или разхерметизирани);

- подмяна на гумени уплътнения;

- регулиране на крила на врати и прозорци;

- реглаж и подмяна на части от обкова (заключващи елементи, брави, дръжки)

- подмяна на обикновени дръжки за балконски врати и прозорци с дръжки с ключ, с цел по-голяма сигурност;

- промяна на едноосово отваряне (монтаж на двуосов механизъм).

Посочените услуги се предлагат за всички видове профилни системи PVC дограма и алуминиева дограма, предлагани на българския пазар.

Какво ще направим за Ваше улеснение? Посещение на посочен адрес в удобно за Вас време, за да се направи оглед. След огледа ще изготвим цялостна оферта с крайна цена за искания от Вас ремонт.

ФИРМА “ВАЦЕК” Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПРОДУКТИ ОТ ФАБРИКА "КАМАКС ООД" и ''БЕЗ ВЛАГА - КОЗЕЛИНО ООД''

 

УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА СВЪРШЕНАТА РАБОТА СЕ ПОМНИ ОТ КЛИЕНТА, МНОГО ПО-ДЪЛГО, ОТ КОЛКОТО РАДОСТТА ОТ НИСКАТА ЦЕНА!